ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ТРАНСПОРТ

Специјализирани сме за транспорт на текстил (висечка конфекција), но исто така вршиме превоз на замрзната и роба под температурен режим, како и (авио) брзи пратки.

БРЗА И КВАЛИТЕТНА ИСПОРАКА

Поседуваме високи стандарди на Испорака, Сигурност, Безбедност, Квалитет и Услуга, како и достапност во секое време за било која информација.

ЛОГИСТИКА И ПОДРШКА 24/7

Нудиме 24 часовна комуникација со возилата и возачите, како и постојано GPS позиционирење и следење на возилата и пратките. Гарантираме за вашата пратка

МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

НУДИМЕ РЕШЕНИЕ, НА СЕКОЈА ВАША ПОТРЕБА

ТРАНСПОРТ


Располагаме со современи товарни возила за секаков вид на роба.

– Нудиме поединечен и збирен транспорт;
– Нудиме возила комплетно опремени за висечка конфекција;
– Нудиме возила опремени за транспорт на замрзната и свежа роба со режим на одржување;
– Нудиме Авио возила за брзи пратки;
– Нудиме 24 часовна комуникација со возилата и возачите;
– Нудиме GPS позиционирење и следење на возилата;
– Нудиме комплетно ЦМР-Осигурување за сите возила;
– Нудиме редовни транспортни линии од Балканот до сите Европски Земји+Англија+Турција и обратно;
– Нудиме професионална комуникација со нашите соработници;

ПОБАРАЈ ПОНУДА
ВОЗЕН ПАРК

Нашата Компанија располага со 4 возила со ЕУР 6 еко стандарди и 14 возила со Еуро 5 еко стандарди

– Возила за поединечен и збирен транспорт,
– Возила комплетно опремени за текстил (висечка конфекција),
– Возила опремени за транспорт на замрзната и свежа роба со режим на одржување,
– Возила Мега за транспорт на секаков вид палетизирана и непалетизирана роба,
– Авио возила опремени за транспорт на брзи пратки.

ПОБАРАЈ ИНФО
МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР

МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР

Изнајмуваме магацински простор од 1300 м2, со сопствени канцеларии, две рампи и главен влез, исто така со можност за прилагодување за ваши потреби. Просторот е по сите еверопски стандарди со 24/7 обезбедување и видео надзор.

ПОБАРАЈ ИНФО

Локација

Ул. Инд. зона Македонска бр. 71,
2000 Штип, Македонија
КОНТАКТ
ЗА НАС

ЗОШТО СМЕ РАЗЛИЧНИ ОД ДРУГИТЕ

Компанијата е основана во 2005 год. со само 1 возило.

Со текот на годините на работа, бројот на возила постепено се зголемува како и бројот на вработени. Денес ДООЕЛ ПРИНЦЕЗИ располага со 30 современи транспортни возила и 50 вработени. Специјализирани сме за транспорт на текстил, но исто така вршиме превоз на замрзната и роба под температурен режим како и (авио) брзи пратки. Следејќи ги светските трендови и новите IT –решенија, инвестиравме на нашите возила со современи GPS уреди кои овозможуваат 24 часовно следење на возилата, преку што придонесуваме нашите клиенти да се задоволни од нашата експидитивност, точност, уредност и одговорност.

"Квалитетот и одличната услуга е клучот за успех, континуирани инвестиции и со желба да се биде најдобар на пазарот."
Даниел Димов

Сопственик

ДОБИЈ ПОНУДА

Почитувани, ова е нашата контакт форма, чие барање ќе биде доставено до нашиот централен е-маил. Ве молиме имајте во предвид дека ние нудиме и специјализирани лица за контакт за услугите кои се наведени на нашата веб страница.

  Контакт информации

  Вашето барање ќе биде процесирано веднаш

  Даниел Димов
  (управител)

   +38970210643
  daniel.dimov@princezi.eu.mk

  Наташа Димов
  (финансии)

   +38971217692
  natasha.dimova@princezi.eu.mk

  Катерина Филипов
  (деспозиција)

   +38977990104
  katerina.filipov@princezi.eu.mk

  Сандра Димова
  (деспозиција)

   +38978217643
  sandra.dimova@princezi.eu.mk